Parkering

BRF Bellevue i Göteborg disponerar 26 st vanliga parkeringsplatser och 5 st garageplatser som kan hyras av medlemmar.  En vanlig parkeringsplats kostar 200 kr och garageplats 500 kr. Parkeringar finns framför Fanjunkaregatan 2 D-F , och i Kanongränden mitt emot Café Bellevue. Garageplatserna ligger i Kanongränden bredvid Café Bellevue.

Kontakta Bredablick om du önskar hyra parkeringsplats.

Föreningen hyr även ut en parkering som bilpool till Sunfleet. För frågor om att hyra/boka bil i denna bilpool, kontakta Sunfleet.

Som alternativ finns även boendeparkering samt P-bolagets platser.

Regler för parkering

Kölista för parkering

Kölistan är till för våra boende som önskar hyra parkering men inte fått det på grund av att alla parkeringar är upptagna. Personen som önskar hyra parkering ger ut uppgifter om: namn, adress, lägenhetsnummer och e-postadress. Därefter får personen sista platsen i kön.

Kölista för byteskö

I byteskön anmäler sig de boende som har parkering idag men vill ha parkeringsplats på annan yta, till exempel byte av parkeringsplats från Kanongränden till Fanjunkaregatan. De uppger samma uppgifter som krävs för att få en parkering samt var eller vilken typ av parkering personen är ute efter.

Tillfrågande

Om en person i parkeringskön tackar nej till parkeringsplats när den efterfrågas kommer personen att strykas från kön. Likaså om person i byteskön tackar nej till vad den efterfrågat så kommer personen att strykas från kön. Om den efterfrågade personen inte svarar inom två dagar kommer frågan att gå till nästa person i kön. Person som inte svarar får också en anmärkning att den inte svarat och kommer att strykas nästa gång personen inte svarar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: