Uppdatering av fasadrenovering och balkongtillbyggnad

Efter genomgång av offerter har vi nu valt ett företag som skall genomföra fasadrenoveringen med balkongtillbyggnader på Fänriksgatan. Avtal kommer skrivas inom kort och arbetet kommer påbörjas i slutet av januari om allt går enligt plan. Boende på Fänriksgatan har fått prisuppgifter gällande balkonger/franska balkonger samt altaner. Är man intresserad av någon av dessa så ska man kontakta Jan Wikström i styrelsen. Kontaktuppgifter finns på infobrevet som alla fick i sin brevlåda den 10 december.

Mer info gällande startdatum och hur processen kommer se ut kommer inom kort.

This entry was posted in Föreningsinformation. Bookmark the permalink.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.