Uppdatering fasadrenoveringen mm

Hej Boende

Som ni ser så fortsätter vi vid fasaden och arbetet går framåt. Vi ber än en gång om ursäkt att det låter.

Info ang Fönsterbyte

När det gäller fönsterbytet så kommer vi försöka att gå in så få gånger som möjligt till varje boende. Dock så kommer det bli 2 el 3 gånger.

1: a gången så kommer vi in och byter fönster på öst sidan (samma som entréerna). Vi räknar med att byta ca 4 fönster på 1 dag. Så det blir antingen förmiddag eller eftermiddag som vi går in och byter dessa fönster.

2: a gången kommer vi göra anpassningar med flytt av radiator i er lägenhet. Detta för att vi ska kunna montera in balkongdörr vid senare tillfälle.

3: e gången kommer vi att såga upp, sätta in balkongdörr och gör alla anpassningar till detta.

Det vi behöver från er är att ni flyttar undan så vi har en gång till varje fönster samt 1,5 meter vid varje fönster så vi kommer åt på varje sida. Detta kommer stå i brevet med tider som kommer sedan.

Andra reparationer rörande

Efter samtal med styrelsen så beslutades att vi ska renovera ert tak samt byta radiator vid balkongdörrar som sätts in. Takrenovering låg i er underhållsplan om några år framåt men nu har det visat sig att det läcker på sina ställen och beslutet togs att renovera detta. Det blir besparingar iom att ställningen redan är uppe runt fasaden.

Radiator vid balkongerna kommer att bytas. Detta för att det ska se bra ut under fönster och att det ska få plats. I enighet med styrelsen togs detta beslut på byggmöte.   

Vi kommer att meddela i god tid innan vi kommer.

Vid frågor hänvisar vi till Sustend AB

/ Edvardsson Bygg AB

Hej Boende!

Vi ska byta ert takfönster. Det kommer att bli ett fönster ist för att det blir 2 st rutor. Detta är för att det är en stor risk för läckage annars.

Vi planerar att byta detta fönster under nästa vecka på onsdag den 31 mars. Jag kan tyvärr inte säga en exakt tid då det beror på leverans. Men någon gång under dagen.

Det går bra att lämna in nyckel om det är så att ni inte är hemma. Vi är på plats mellan 06:45 till 16:00 och sitter i styrelserummet.

Ni når mig på 0707885390

Mvh Simon Marklund

Edvardsson Bygg AB

This entry was posted in Föreningsinformation. Bookmark the permalink.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.