Påminnelse om kollektiv internet och ny förvaltare

Styrelsen vill härmed påminna om att Brf Bellevue har tecknat avtal med Bahnhof om att leverera kollektiv internet (dvs det ingår i månadsavgiften) till alla bostadsrätter från och med 2018-05-01.

Dagens kollektiva digital-TV från Telia kommer att tas bort, och vi vill härmed uppmana alla boenden att säga upp eventuella avtal med Telia snarast. Det kommer inte vara möjligt att ha kvar någon tjänst via Telia efter 2018-05-01.

Bahnhof erbjuder en likvärdig digital-TV som Telia men detta måste tecknas av varje medlem på egen hand efter bytet. Anledningen till bytet är att spara pengar för medlemmar då majoriteten idag betalar ca 300-400 kr/månad för internet via Telia. Digital-TV används däremot av mycket färre varför kollektiv internet (även om man själv köper till egen digital-TV) kommer att spara pengar för nästan alla.

Mer information om bytet kommer inom kort.

Vi vill också påminna om att Brf Bellevue byter förvaltare till Bredablick Förvaltning. Detta sker 2018-04-01, och alla frågor och felanmälningar ska därefter skickas till Bredablick. Se separat anslag i trappuppgångar för mer information.

This entry was posted in Föreningsinformation. Bookmark the permalink.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.