Bahnhof och uppkoppling och routrar

Idag söndag kan du som boende hämta router för Bahnhof i föreningslokalen klockan två på eftermiddagen. Det kommer troligen ytterligare ett tillfälle på måndag mellan sex och sju.

På måndag kommer tekniker ifrån Bahnhof och ansluter fastigheterna på Fanjunkaregatan 2 och Lars Kaggsgatan 47.

Tyvärr har det blivit förseningar när det gäller inkoppling av fastigheten på Fänriksgatan 6. Där väntar Bahnhof på bygglov för att kunna gräva på kommunal mark för fiber anslutning. Under tiden vi väntar på det kommer Bahnhof sätta upp ett tillfällig lösning som boende på Fänriksgatan 6 kan koppla upp sig på. Dock kommer den inte vara tillräcklig för digital-tv-anslutning, utan den kommer var tillräcklig för att utföra sina daglig bankärenden och surfa. Mer information kommer när vi vet mer om hur det skall fungera och att vi snart kan få en tidsram för inkoppling.

This entry was posted in Föreningsinformation and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.