Ommålning av fondväggar och plåttak

Hej,

Under vecka 18 och 19 kommer fondväggar att målas i trapphusen i Lars Kagsgatan och Fanjunkaregatan. Väggarna ska målas i samma färg som resterande av trapphusen. Vi ber er därför att vara vaksamma när ommålning sker. Entreprenören som utför arbetet är Magnus Kjellgren måleri AB.

Ommålning av plåttak
Den 9:de maj ska plåttaken på garaget och Café Bellevue att tvättas och skrapas för att sedan målas om. Arbete kommer fortsättas under våren när vädret tillåter. Entreprenören som utför arbetet är Martinssons måleri AB.

Vi ber er att visa hänsyn till entreprenörerna som utför arbetena. Vid frågor kontaktar ni styrelsen.

This entry was posted in Föreningsinformation. Bookmark the permalink.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.