Bilpool hos Brf Bellevue

Då det under en längre tid har varit brist på parkeringsplatser i föreningen har styrelsen undersökt alternativa lösningar.

Föreningen hade nyligen ett informationsmöte; då togs frågan upp om en så kallad bilpool där man skulle kunna hyra bil under några få timmar (exempelvis för att åka och handla). Inga starka åsikter för eller emot detta förslag kom då fram, men en boende har därefter erbjudit sig att låna ut sin parkeringsplats för detta ändamål.

Styrelsen har därför beslutat att utvärdera detta förslag och hyra ut parkeringsplatsen till företaget Sunfleet (www.sunfleet.se) under en prövotid på 1 år.

Sunfleet kommer att sätta upp en bilpool på parkeringsplatsen och sköta om all bokning, kostnader, administration etc; föreningen hyr endast ut parkeringsplatsen.

Bilpoolen kommer att kallas för Kanongränden hos Sunfleet, och ligger vid Bellevue Café, parkeringsplats nummer 4. Det kommer att gå att boka i bilpoolen från 2017-04-17 idag!

Sunfleet erbjuder även en introduktionsrabatt till alla boenden i föreningen, se separat anslag i trappuppgångarna eller kontakta styrelsen.

Efter prövoperioden kommer vi att utvärdera om parkeringsplatsen ska vara kvar som bilpool eller återgå till boendekön.

This entry was posted in Föreningsinformation. Bookmark the permalink.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.